Funkcjonowanie bibliotek dla polskich displaced persons w Niemczech Zachodnich na podstawie analizy dokumentacji organizacyjnej tych instytucji / Agnieszka Łakomy. - Łakomy-Chłosta, Agnieszka
Słowa kluczowe: displaced persons, biblioteki polskie, Niemcy zachodnie, Wojna światowa (1939-1945).