PDT - "Neptun" we Wrzeszczu / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia dział odzieży trykotowej w Państwowym Domu Towarowym "Neptun", 20 stycznia 1977 r.