Kliniczna praca socjalna narzędziem wspierania osób u kresu życia i ich rodzin / Piotr Krakowiak. - Krakowiak, Piotr (1965- ).
Słowa kluczowe: kliniczna praca socjalna, wsparcie, rodzina, opieka u kresu życia, opieka paliatywna, wsparcie w żałobie.