Baza przeładunku siarki płynnej w porcie gdańskim / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1972)
Przedstawia przeładunek siarki płynnej w porcie w Gdańsku, 1972 rok.