Elbląg - stare miasto : Brama Targowa XIV - XV w. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (Gdańsk, 1960)
Przedstawia Bramę Targową w Elblągu.
Tytuł na rewersie.
Data na podstawie przedstawienia.
Keywords: 1945-1989; 1901-2000; Fotografie; Elbląg (woj. warmińsko-mazurskie)