[Afisz teatralny. Incipit:] W sobote ... w sali kawiarni "Adria" ... "Chłopak z Solca" ... ([wydawca nieznany], 1945)
Afisz informujący o premierze, która odbyła się 10-11 listopada 1945 r. Reżyseria Bronisław Romaniszyn.