Krótka historia po zabytkach Gdyni : Bateria artyleryjska w Redłowie / koncepcja i opracowanie: Robert Hirsch, tekst i rysunki Arkadiusz Woźniakowski. - Hirsch, Robert (architektura) (Urząd Miasta Gdyni, 2008)
Folder dotyczący baterii artyleryjskich w Redłowie.