[Afisz teatralny. Incipit:] Już wkrótce! Już wkrótce! Teatr im. J. Słowackiego w Krakowie L. Borella Przedszkole miłości. ([wydawca nieznany], 1958)
Sztrajfa informująca o przedstawieniu z 1958 r. Reżyseria Lidia Zamkow.