[Żniwa koło Starej Kiszewy] / fotografia E. Pawłowski. - Pawłowski, Eugeniusz (1939- ). (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia kombajn podczas żniw na polu Anny Zimerman we wsi Zamek Kiszewski koło Starej Kiszewy, 1979 r.