Ex Libris Elżbiety Topolnickiej / Zb. Janeczek. - Janeczek, Zbigniew (1946- ). ([wydawca nieznany], 1984)
Głowa kota na tle zarośli, u dołu napis: Ex Libris Elżbiety Topolnickiej. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.