Kazimierz Puławski Dowódca w Konfederacyi Barskiey Generał jazdy Stanów zjednoczonych Ameryki. - Mielcarzewicz, Teofil (1807-1879) (1829)
Przedstawia Kazimierza Puławskiego w profilu 3/4 w prawo, głowa 3/4 w lewo.