[Afisz teatralny] Z. Skowroński i J. Szeski - Noc wigilijna : Komedia w 3 aktach z piosenkami - Teatr Rozmaitości (Kraków). (Kraków : [wydawca nieznany], 1963)
Afisz informujący o premierze w lutym 1963 r. Reżyseria Maria Billiżanka, inscenizacja i scenografia Jerzy Szeski.
Keywords: Teatry -- Polska -- Kraków -- 1945-1970.; Afisze -- 1945-1990.