Pneumatologiczny rys duchowości Świeckiego Instytutu Kapłańskiego "Prado" / Edward Brzostowski. - Brzostowski, Edward (1932- ).
1. Życie i działalność założycie ks. Antoine Chevriera. 2. Kult Ducha Świętego w pismach bł. ks. Antoine Chevriera. 3. Konstytucja "Prado" o roli Ducha Świętego.