Pneumatologiczny rys duchowości Świeckiego Instytutu Kapłańskiego "Prado" - Brzostowski, Edward (1932- ). (1999)
1. Życie i działalność założycie ks. Antoine Chevriera. 2. Kult Ducha Świętego w pismach bł. ks. Antoine Chevriera. 3. Konstytucja "Prado" o roli Ducha Świętego.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Duch Święty; Antoni Chevrier -- (błogosławiony ; -- 1826-1879); 1801-1900; Katolicyzm; Duchowość kapłańska; Artykuł z pracy zbiorowej