[Afisz. Incipit] Państwowe Liceum Techniczne w Elblągu ... ogłasza zapisy kandydatów do klas pierwszych ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o zapisach.
Keywords: Szkoły -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (woj. warmińsko-mazurskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne