Konzert : am 14. August 1907, abends von 5 Uhr ab in beiden Gärten des Friedrich-Wilhelm-Schützenhauses. (s.n.], 1907)
Druk z programem koncertu jaki miał miejsce w nieistniejącym Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma w Gdańsku 14 sierpnia 1907 r.