Ex Libris Simone Winkeler - Feil, Otto (1894-1985).; Winkeler, Simone ([S. l., 1958)
W owalnym obramowaniu bukiet słoneczników, w otoku napis: Ex Libris Simone Winkeler. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem autograf aut.
Nazwisko aut. ołówkiem na odwrocie. Data wg działalności aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Austria -- 1945-1990.