[Afisz. Incipit:] Ostatni raz w Sopocie ... Hanka Bielicka Ludwik Sempoliński przy fortepianie: Mieczysław Wróblewski ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o recitalu, który odbył się 29 sierpnia w kinie "Polonia".