[Stara kobieta przy lustrze] / [J. Falck]. - Falck, Jeremiasz (ok. 1610-1677) (1655)
Przedstawia starą kobietę, siedzącą na krześle, przed lustrem, opartym na stole i wpatrującą się w nie. Lustro przytrzymuje młoda kobieta, patrząca bezpośrednio w twarz starszej kobiety. Druga młoda niewiasta, po lewej stronie, usiłuje włożyć we włosy tej starszej ozdobne pióro. Liczne atrybuty wanitatywne wokół.