[Afisz. Incipit] Walne Zgromadzenie członków Banku Powszechnego z ogr. odp. w Malborku odbędzie się w niedzielę dn. 24 kwietnia 1949 r. ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o zebraniu i porządku obrad.