"Szaleństwo katalogowania" : o systemie informacyjno-wyszukiwawczym okiem bibliotekarzy i czytelników - Augustyniak, Ewelina; Marchewka, Iwona (2014)
Słowa kluczowe: bibliotekarze, czytelnicy, wyszukiwanie, opracowanie zbiorów, badania, NUKAT.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronie 28.
Streszczenie angielskie.
Keywords: Katalogi biblioteczne online -- Polska -- ankiety -- konferencje; Katalogi biblioteczne online -- Polska -- ankiety -- konferencje; Katalogi biblioteczne online -- Polska -- konferencje