[Wrzeszcz, "Leśniczówka" przy Jaśkowej Dolinie] [aut. odb. Karol Nowaliński]. - Nowaliński, Karol (1935- ). (Karol Nowaliński, 1986)
Przedstawia restaurację Forsthaus, przy ul. Jaśkowa Dolina (Jäschkentaler Weg), oraz wiodącą do niej drogę, ok. 1915 r.