[Spichlerz "Biały Miś"] - Nowaliński, Karol (1935- ). ([Gdańsk : Karol Nowaliński, 1986)
Przedstawia spichlerz "Biały MIś" przy ul. Chmielnej 56, widok z ul. Jaglanej, ok. 1910 r.
Tyt. nadany przez katalogującego na podst. przedstawienia. Data odb., aut. i miejsce wyd. wg inwentarza PAN BG.
Fot. Gd.
Keywords: Spichrze -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- fotografie