Eduardo Manet - Mniszki = Les Nonnes / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1983)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 30.01.1983 r. Czarna Sala Teatr Wybrzeże w Gdańsku. Reżyseria: Ryszard Jaśniewicz, scenografia: Wojciech Klimkiewicz, opracowanie muzyczne: Andrzej Głowiński.