Reisen Sie zur Danziger Frühjahrsmesse? - Danziger Frühjahrsmesse (1920). (Gdańsk : [s.n.], 1920)
Ogólne informacje o wiosennych targach w Gdańsku 18-25 lutego 1920, o wystawianych na nich towarach oraz programie artystycznym im towarzyszących.
Keywords: Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- źródła