Targi Dominikańskie / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia aktora trzymającego klucz do miasta w trakcie otwarcia Jarmarku Dominikańskiego w Gdańsku, 01.08. 1978 r.