[Afisz. Incipit] Państwowe Szkoły Budownictwa Gdańsk-Wrzeszcz, ul. Grunwaldzka Nr 238 ... ogłaszają zapisy ... ([wydawca nieznany], 1961)
Afisz informujący o zapisach do Szkoły Rzemiosł Budowlanych, 3-Letniego Technikum Budowlanego i Szkół dla Pracujących oraz warunkach przyjęcia.