Ex Libris Marie Peterková - Šťastný, Ctibor (1884-1962).; Peterková, Marie ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1940)
Przedstawia drzewa i krzewy nad stawem, u dołu napis: Ex Libris Marie Peterková, pod wyobrażeniem autograf artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Czechy -- 1900-1945.