W 98 rocznicę śmierci Chopina recital fortepianowy. (Sopot : [s.n.], 1947)
Afisz inf. o koncercie Stanisława Bielickiego 17.10.1947 r. w sopockim Grand Hotelu.
Keywords: Chopin, Fryderyk -- (1810-1849) -- rocznice -- druki ulotne; Życie muzyczne -- Polska -- Sopot -- 1945-1970.; Grand Hotel (Sopot, Polska, budynek) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne