[Afisz. Incipit] Obywatele! W dniach od 14-20 czerwca odbywa się na terenie całej Polski "Tydzień Strażaka". (Malbork : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz z programem obchodów w Malborku.
Keywords: Straż pożarna -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Straż pożarna; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne