[Afisz. Incipit] Mecz piłki koszykowej drużyn męskich o Mistrzostwo I-ej Ligi Spójnia Kraków - Spójnia Gdańsk. ([wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o meczu w Hali Sportowej we Wrzeszczu, brak daty dziennej.