Ulica Pańska, strona północno-zachodnia / fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia ulicę Pańską w Gdańsku, po lewej widoczny fragment kościoła św. Mikołaja, około 1985 r.