Statkiem przez pochylnie i Zalew Wiślany. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1966)
Folder informacyjny o rejsach.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Turystyka; Transport wodny śródlądowy; Zalew Wiślany; Druki ulotne