Kantate zur Feier des Stiftungsfestes der Loge zur Einikeit im Oreint von Danzig. ([Gdańsk : s.n., 1805)
Druk z tekstem pieśni masonów gdańskich loży Jedność.
Miejsce i rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Masoni -- Polska -- Gdańsk -- 19 w; Pieśni niemieckie -- 19 w. -- teksty