Heinrich Laube. - Wolf, Georg (1820-?); Vogel, Hermann Wilhelm (1834-1898) ([Niemcy], 1850)
Przedstawia Heinricha Laube w pozycji siedzącej na krześle, zwrócony w lewo, twarz na wprost, ręce załozone na brzuchu, ujęcie trzy czwarte do kolan.
Data powstania i miejsce wydania na podstawie danych bibliograficznych.
Pod polem kompozycji po prawej informacja o autorze, po lewej o autorze wzoru: Nach Vogels Lichtbild.
Ponizej tytuł.
https://www.alamy.com dostęp 03.07.2026
Keywords: Grafika niemiecka; Staloryt