Akademicki chór Leningradzkiego Instytutu Transportu Kolejowego. (Wejherowo : [s.n.], 1976)
Afisz inf. o występach chóru 24.11.1976 r. w gdańskim Ratuszu.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1990.; Gdańsk (Polska) -- 1945-1990 -- druki ulotne