[Afisz. Incipit:] Na ogólną prośbę śpiewa raz jeden w Gdyni Jerzy Garda światowej sławy baryton Teatru "La Scala" w Mediolanie Opery Królewskiej w Rzymie ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o koncercie 7.09.1946 r. w sali Teatru Miejskiego w Gdyni. Przy fortepianie: prof. Stanisław Dzięgielewski.