Ex libris Łucji Kopeciówny [Marian Romała]. - Romała, Marian (1912-1984) (s.n., 1943)
Przedstawia klęczącą dziewczynę w ludowym stroju, z otwartą książką na kolanach. Napis na zakładce książki: Ex libris, u dołu: Łucji Kopeciówny.