Ex libris Łucji Kopeciówny - Romała, Marian (1912-1984).; Kopeć, Łucja ([S.l. : s.n., 1943)
Przedstawia klęczącą dziewczynę w ludowym stroju, z otwartą książką na kolanach. Napis na zakładce książki: Ex libris, u dołu: Łucji Kopeciówny.
Na odwrocie ołówkiem nazwa aut., data wg bibliogr.
Strona Ekslibris Polski, dostęp 08.12.2015