[Afisz. Incipit:] Program obchodu Tygodnia Strażackiego w Wejherowie. (Wejherowo : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz z programem obchodów.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Straż pożarna; Wejherowo (woj. pomorskie); Druki ulotne