Das Frauentor (Stadtseite) - Verlag W. F. Burau (Gdańsk).; Gottheil & Sohn. (Danzig : Verlag W. F. Burau, 1910)
Przedstawia Bramę Mariacką w Gdańsku, widok z ulicy Mariackiej, około 1920 roku.
Data według przedstawienia i działalności wydawcy.
Fot.Gd.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk; Ulica Mariacka (Gdańsk, Polska) -- karty pocztowe; Brama Mariacka (Gdańsk, Polska) -- karty pocztowe; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe; Karty pocztowe