Medal. 500 rocznica pobytu obrazu Matki Boskiej Częstochowskiej na Jasnej Górze. ([Wydawca nieznany], 1882)
Medal. Awers: Wizerunek obrazu Matki Boskiej Częstochowskiej, w otoku napis: Na Pamiątkę 500 rocz. w 1882 r. złoż. Obrazu M. B. C. na Jasnej Górze. Rewers: Napis: Trzysta Lat W Jeruzalem Dwieście W Carogrodzie Byłam Wszechwładną Panią Na Ziemi I Wodzie Sześćset Na Bełzkim Zamku Byłam Strażnikową Piąte Sto Jasna Góra Czci Mnie Nieba Królową.