Walny zjazd Stronnictwa Ludowego w Malborku. (Malbork : [s.n.], 1947)
Afisz inf. o zjeździe, który miał miejsce 9.02.1947 r. w Malborku.
Keywords: Stronnictwo Ludowe (1944-1949) -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne