Portret ponad wszystko : Jacob Wessel i jego wiek : sztuka gdańska XVIII wieku. ([wydawca nieznany], 2005)
Plakat wystawy w Muzuem Narodowym w Gdańsku 15.12.2005-26.02.2006. Fragment portretu i rycina przedstawiająca Gdańsk.