III. Kammermusik-Abend : (Im Abonnement) Das Klingler-Quartett. ([s.n.], 1913)
Druk z programem wieczoru artystycznego, który miał miejsce w Danziger Hof (nieistniejący gdański hotel przy ul. Dominikswall) 27 lutego 1913 r.