[Afisz teatralny] Bertold Brecht - Dobry człowiek z Seczuanu : Przypowieść w 10 obrazach z prologiem / Teatr Polski. ([wydawca nieznany], 1960)
Afisz informujący o premierze 17.12.1960 r. Inscenizacja i reżyseria Andrzej Witkowski, dekoracje Aleksander Jędrzejewski, kostiumy Jadwiga Przeradzka.