[Afisz teatralny] Bertold Brecht - Dobry człowiek z Seczuanu : Przypowieść w 10 obrazach z prologiem - Teatr Polski (Wrocław). (Wrocław : [wydawca nieznany], 1960)
Afisz informujący o premierze 17.12.1960 r. Inscenizacja i reżyseria Andrzej Witkowski, dekoracje Aleksander Jędrzejewski, kostiumy Jadwiga Przeradzka.
Keywords: Teatr Polski (Wrocław) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.