Baszta Narożna i dziedziniec Dworu Miejskiego wg G. F. Gregoroviusa 1844 / M. L. Włodarska. - Leszczewska-Włodarska, Małgorzata (1953- ). (1997)
Przedstawia Basztę Narożną i dziedziniec Dworu Miejskiego w Gdańsku według grafiki G. F. Gregoroviusa z 1844 roku.