[Afisz. Incipit] Okręgowa Komisja Związków Zawodowych w Gdańsku ... organizuje Poranki Filmowe. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o seansach filmowych w Trójmieście.
Keywords: Kina -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Kina -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Kina -- Polska -- Sopot -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne