Der Weihnachtsengel von Langfuhr : Eine skandalöse Weihnachtsgeschichte mit 12 Bildern von E. Oberreuter / Sporthaus Franz Rabe. (s.n., 1928)
Bożonarodzeniowy cennik produktów sportowych sklepu Sporthaus Franz Rabe znajdującego się przed II w.ś. w Langfuhr (Gdańsk-Wrzeszcz).